Så underbar dag

Dagen började som vilket som helst, vaknar 11, sovit 6 timmar..väl uppe en sväng vid stan och sedan hem igen för att bara chilla.
Men det stannade inte länge så, till slut vart det tråkigt så iväg åkte jag till min käresta Vickan som är en sjukt rolig tjejkompis,lite lagom knas som mig själv.

Efter att hängt lite och uppdaterat oss om det senaste så skulle vi åka hem och från ingenstans dyker det upp en betongväg mitt i en gräsmatta och såklart ska jag backa rakt på det och fastna där.

Fyfan va hysteriskt roligt det var, vi garvar och försöker pusha bort bilen, men icke säger nicke. Så då fick vi ringa efter lite förstärkning och lyfta bilen samt lägga lite plankor under däcken så den fick grepp och med lite hmm och ahhh så gick det till slut och efteråt vart det bara att garva åt oss själva(skrattar till och med i skrivandets stund).

Och det roliga var att vi såg en svart och vit katt gå över gatan innan allt detta hände och vi var helt nonchalanta och sket i det, men ja så kan det ju gå.

Så nu ska jag ta och slagga o vila ett par timmar innan vi for till grönan imorgon.

God natt alla där ute.


Postat av: caroline

haha:D

2010-07-19 @ 09:08:21

URL:http://carolineklunds.blogg.se/

Postat av: carro

hur äre?:D

2010-07-19 @ 09:38:42

URL:http://carolineklunds.blogg.se/

Postat av: josefine

Tack så mycket :) Roligt att du tycker det :')

2010-07-19 @ 11:01:26

URL:http://technicolor.blogg.se/

Postat av: carro

det är kanon:D

2010-07-20 @ 00:11:53

URL:http://carolineklunds.blogg.se/